fb

Kontaktirajte nas

=

Vaša pitanja

Koliko dugo traje online konsultacija i za koju da se odlučim?

Ukoliko po prvi put zakazujete online konsultaciju sa stručnim saradnikom tima Sunčev Zrak, u cilju profesionalnog sagledavanja kompletne situacije, uzimanja anamneze, pravljenja individualnog plana rada i postavljanja željenih ciljeva, savetujemo vam da zakažete paket usluga online konsultacije u trajanju od 45 minuta sa kontrolnom konsultacijom od 15 minuta.

Ukoliko je u pitanju kontrolna konsultacija, ponovno sagledavanje izazovne situacije, odgovori na novonastala pitanja ili vam je potrebna dalja podrška, predlažemo konsultaciju u trajanju od  30.

Na koji način se održava online konsultacija/seminar?

Online konsultacija/seminar se održava preko Google Meet aplikacije.

Nakon odabrane, rezervisane i uplaćene usluge, biće vam poslat email u naredna 24 časa, sa linkom za pristup online konsultaciji/seminaru.

Napomena: Kada kliknete na dobijeni link, otvoriće vam se prozor u kome treba da odaberete opciju ”Ask to join”, nakon čega će vam biti odobren pristup u dogovorenom terminu online konsultacije/seminara.

Da li je moguće produžiti online konsultaciju u toku same konsultacije?

Ne možemo vam garantovati mogućnost ove usluge jer su online konsultacije zakazane u nizu, što znači da jedno čedo maleno već čeka svoj red. Ukoliko je termin posle vašeg slobodan, konsultant tima Sunčev Zrak će, ukoliko je u mogućnosti, produžiti online konsultaciju. 

Ukoliko produžetak online konsultacije nije moguć, zamolili bismo vas za razumevanje i na zakazivanje novog termina za online konsultaciju.

Kako mogu otkazati prethodno zakazanu online konsultaciju/seminar?

Ukoliko ste u situaciji da već zakazanu online konsultaciju/seminar morate otkazati, bilo bi sjajno da nas o tome obavestite u što kraćem vremenskom roku putem emaila – info@suncevzrak.com 

Ukoliko online konsultaciju otkažete 7 dana pre zakazanog termina, moguća je refundacija od 100% ukupne uplate. Ukoliko ste prinuđeni da zakazani termin odložite do 5 dana ranije, moguća je refundacija od 50% ukupne uplate. Ukoliko je zakazani termin otkazan na dan online konsultacije, ili od jedan do pet dana pre zakazanog termina, Sunčev Zrak nema obavezu povraćaja uplaćenog iznosa.

Kako mogu dobiti odgovor na dodatna pitanja u vezi sa online konsultacijom/seminarom?

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za online konsultaciju ili seminar, molimo vas da nas kontaktirate ovde.

Biće nam veliko zadovoljstvo!

Tim Sunčev Zrak

Ime kompanije: Sunčev Zrak d.o.o.
Adresa: Banatska 65/9, Beograd
11080 Zemun
PIB: 112066106
Matični broj: 21600652
Website: suncevzrak.com

info@suncevzrak.com