fb

Moja misija je PODRŠKA – svim roditeljima sa terminskim i prevremeno rodjenim bebama, tokom celog perioda dojenja, od uspostavljanja laktacije do prestanka dojenja. EDUKACIJA – kako biste u svakom trenutku sebi mogli da budete najveća podrška. SIGURNOST – za vaš spokojan san i za naprednu bebu shodno njenim potrebama, jer je svaka kap majčinog mleka, bebin sunčev zrak.

11 godina radnog iskustva u porodilištu i na neonatologiji u Minhenu, na 3. najvećoj klinici u Evropi, LMU Klinikum München

Internacionalno iskustvo sa preko 5.500 porodica kao pedijatrijska sestra, sa prevremeno rođenim i terminskim bebama sa različitim zdravstvenim tegobama

Specijalista za dojenje u međunarodno priznatom institutu za dojenje i laktaciju u Nemačkoj

95% majki nakon 1 konsultacije uspesno nastavlja dojenje svoje bebe bez bola i neprijatnosti

Podrška tokom celog perioda dojenja bez bola uz maksimalnu proizvodnju mleka kroz pružanje podrške, edukacije i sigurnosti roditeljima.

Ko je Jelena Perić?

Ljubav. Radost. Sloboda. Hrabrost. Prve reči koje me asociraju kada pomislim na nju, moju Jelenu.

Jelena Perić je prvenstveno tetka tri dečaka, koji su njene najveće ljubavi, Filip, Marko i Stefan. Raduje se svakom novom danu, uživa u prirodi, slobodi i u svakom zraku sunca. 

Za nju sreću čine male stvari, veliki je prijatelj, voli svoju porodicu, voli pse svojih roditelja i rado učestvuje i doprinosi u očuvanju životne sredine. 

Kao pedijatrijska sestra po struci, radi i svakodnevno živi svoje snove. Stisak ruke novorođenčeta budi u njoj posebna osećanja i daje joj snagu za svaki novi poslovni izazov, sa ciljem da bude još uspešnija, zapravo najbolja verzija sebe. 

Beskrajno je zahvalna na svakom osmehu spokojnih beba i zadovoljnih roditelja koje uspe da izmami svojim toplim bićem i znanjem, iskustvom koje nesebično prenosi na temu dojenja.

Jelena je jedinstvena, voli da mašta, putuje i otkriva nove čari života. 

Njen večni prijatelj, njena Pufna
Ivana Kitanović

Ime kompanije: Sunčev Zrak d.o.o.
Adresa: Banatska 65/9, Beograd
11080 Zemun
PIB: 112066106
Matični broj: 21600652
Website: suncevzrak.com

info@suncevzrak.com