fb

VAUČERI

U cilju zaštite životne sredine, odlučili smo da odabrani vaučer dostavljamo putem email-a.

Svaki vaučer poseduje svoj jedinstven broj porudžbenice. Nakon kupovine vaučera, porodica kojoj ste namenili vaučer dobija email sa vaučerom u pdf formatu, brojem porudžbenice i datumom isteka vaučera.

Sa datumom kupovine vaučer se može iskoristiti u periodu od 6 meseci. Idealno vreme za kupovinu vaučera je u u periodu između 7. i 9. meseca trudnoće, kako bi budući roditelji imali mogućnost da se edukuju za vreme trudnoće putem online seminara, a nakon rođenja bebe, iskoriste i usluge online konsultacija ili kućnih poseta na temu dojenja.

Kako bi se isti realizovao, potrebno je da nam porodica pošalje jedinstven broj porudžbenice vaučera zajedno sa ličnim podacima korisnika vaučera (ime i prezime, adresa stanovanja i broj telefona) na email: info@suncevzrak.com.

U roku od 48h od trenutka slanja e-maila timu Sunčev Zrak, sledi zakazivanje termina za usluge predviđene vrstom vaučera.

Na raspolaganju sam vam za sva dodatna pitanja i nedoumice oko izbora vaučera. Budite slobodni da vaš upit pošaljete putem kotakt stranice – ovde.

Ime kompanije: Sunčev Zrak d.o.o.
Adresa: Banatska 65/9, Beograd
11080 Zemun
PIB: 112066106
Matični broj: 21600652
Website: suncevzrak.com

info@suncevzrak.com