Saznajte više o Ljiljani

Šta dobijate online konsultacijom?

Ko je Ljiljana Katunac?

Biti fizioterapeut nije profesija već čast da sa svojim pacijentima podeliš najveće uspehe i trenutke najlepših emocija.

Moja ljubav prema rešavanju zagonetki i radoznalost koja je bitan deo mog karaktera me je odvela u svet fizioterapije. Možda se zapitate kakve veze imaju fizioterapija i zagonetke, a odgovor je veoma jednostavan. Svako ljudsko biće funkcioniše kroz svoje sopstvene principe, navike, shvatanja, verovanja i kroz izazove koji se manifestuje kroz neku disfunkciju ili bol u telu. Dobar fizioterapeut mora da sagleda sve ove nabrojane faktore i da iz njih isfiltrira suštinu i pronađe rešenje.

Fizioterapija je po mom dubokom uverenju najlepši posao u zdravstvu, jer ne ograničava maštu koja omogućava bezbroj divnih kombinacija i neverovatnih rešenja koja možete ponuditi pacijentu.

Volim svoj posao i sve više sam ubeđena da sam u prošlim životima bila fizioterapeut, a da ću i u budućim sigurno biti.

Volim da slušam ljude dok mi opisuju svoje izazove i svoje svakodnevne aktivnosti, bitno mi je da znam sve šta se dešavalo sa njima od rođenja do sadašnjeg trenutka i nema lepšeg osećanja na svetu kad iz svega toga izvučem uzrok izazova i znam da mogu da ga rešim.

Volim to što mi posao daje mogućnost da radim i sa bebom i sa bakom, što mi omogućava tu svakodnevnu raznovrsnost namećući suočavanje sa potpuno drugačijim izazovima .

Volim dobre rezultate i radujem im se od sveg srca jer znam da sam nekim delom ostavila trag u nečijem uspehu, a šta bi ste više poželeli od toga?

Ime kompanije: Sunčev Zrak d.o.o.
Adresa: Banatska 65/9, Beograd
11080 Zemun
PIB: 112066106
Matični broj: 21600652
Website: suncevzrak.com

info@suncevzrak.com

 

=