O nama

U dugogodišnjim razgovorima sa snažnim i pre svega velikim borcima, bebama, rođenim u Nemačkoj i Srbiji, zamolili su me da vam prenesemo da su vas izabrali za svoje roditelje, jer ste baš vi ono što su želeli, takvi kakvi jeste, za njih savršeni! 

Stoga, naša podrška ide svima vama:

sa zdravim bebama rođenim u terminu, roditeljima sa ili bez partnera, roditeljima sa prevremeno rođenim bebama, bebama sa urođenom srčanom manom, Daunovim sindromom, roditeljima sa invaliditetom i njihovoj deci, roditeljima beba sa urođenim deformitetima motornog aparata, homoseksualnim parovima sa decom, starateljima sa usvojenom decom koju majka želi da doji, majkama koje iz opravdanih medicinskih ili ličnih razloga moraju prekinuti sa dojenjem i svima vama, kojima naša podrška može značiti!

Tu smo da vas saslušamo i da zajedno sa vama, shodno vašim mogućnostima i potrebama, napravimo plan dojenja, fizičkog i mentalnog razvoja porodice koji će za cilj imati naprednu bebu, spokojne roditelje i harmoničnu porodicu. Kao jedan tim, zajedno ćemo odgovarati na izazove u vašem novom životnom dobu, roditeljstvu. Vaše je da date sve od sebe, a mi smo  tu da vas na vašem putu podržimo. 

Biće nam veliko zadovoljstvo!

Tim Sunčev Zrak 

Predavači

Jelena Perić

Ljiljana Katunac

Vera Petrović

Utisci saradnika

„Rad sa Jelenom je od početka bio uživanje i radost. Ona je od početka našeg rada imala jasnu viziju, bila spremna da predano uči i usavršava se i to uvek donosi rezultate.
Zadovoljstvo mi je i čast što sam deo njenog puta jer znam koliko je važna podrška u prvim danima. Roditeljstvo je veliki izazov i odgovornost, a Jelena je neko koga ću svim svojim prijateljicama od srca preporučiti. Jer uloženi trud i ljubav se uvek vide.“

Sonja Dakić
biznis mentorka i preduzetnica

 

“Jelena Perić zna sve o dojenju i to je činjenica! Kada imate tu sreću da sarađujete sa pravim profesionalcima onda ne dobijate samo suvoparne informacije o temi o kojoj govorite već kvalitetan uvid u kompletnu problematiku trudnoće, pripreme za porođaj, dojenja i svih emocija koje prate ovaj najlepši i najstresniji događaj u životu. Jelena je taj profesionalac koja ima mnogo znanja i veliko srce da u njega stanu sve mame i bebe ovog sveta kojima je neophodna pomoć.”

Ljiljana Katunac
Potpredsednica Fizioterapeutske asocijacije Srbije i osnivačica centra “Fiziobalans”

“Sarađivati sa Jecom znači dobiti najlepšu kombinaciju profesionalizma i pouzdanosti sa jedne strane i ljubaznosti i topline sa druge. Svaki sastanak sa Jecom eksplozija je energije, ideja i pozitivnosti koja će Vam zasigurno obeležiti dan. Sunčev zrak je najpribližniji opis svetlosti i života kojima ona obasipa svoje saradnike. Merryland tim je zahvalan na ovoj saradnji već dugi niz godina.”

U ime Merryland tima,
Suzana Milenković
Direktor nastave Merryland Novi Beograd, Jecin ponosni profesor

 

Ime kompanije: Sunčev Zrak d.o.o.
Adresa: Banatska 65/9, Beograd
11080 Zemun
PIB: 112066106
Matični broj: 21600652
Website: suncevzrak.com

info@suncevzrak.com