fb

Online konsultacija 45 min + 15 min – Dojenje/Jelena Perić

6,500.00 RSD

Vaučer obuhvata online konsultacije u trajanju od 45 min i 15 min sa specijalistom za dojenje i pedijatrijskom sestrom Jelenom Perić.

Opis

Vaučer obuhvata online konsultacije u trajanju od 45 min i 15 min sa specijalistom za dojenje i pedijatrijskom sestrom Jelenom Perić.

Online konsultacijom u trajanju od 45 minuta mogu biti podrška mamama tokom celog perioda dojenja za bebe rođene u terminu i za prevremeno rođene bebe. U periodu uspostavljanja i održavanja laktacije stojim mamama na raspolaganju u svim izazovnim situacijama, a samo neke on njih su: uspostavljanje laktacije pri izlasku iz porodilišta i plan prelaska sa kombinovane ishrane na isključivo dojenje, uspostavljanje pravilnog hvata bebe na dojci, primena različitih položaja pri podoju, prevencija i suzbijanje nastanka rana na bradavicama – ragada, prevencija i suzbijanje razvoja mastitisa, odvikavanje od pomagala pri dojenju kao što su silikonske bradavice ili svakodnevno korišćenje pumpice za izmlazanje mleka, u situacijama kada mamin organizam proizvodi prekomerne ili nedovoljne količine mleka za fiziološki rast i razvoj bebe, kao i u periodu uvođenja nemlečne ishrane. Tu sam za mame da zajedno napravimo individualni plan dojenja u periodu njihovog povratka na posao ili prestanka dojenja, kada za to dođe vreme.

Na kontrolnoj online konsultaciji u trajanju od 15 minuta sagledaćemo trenutnu situaciju u kojoj se porodica nalazi, odgovoriti na sva dodatna pitanja i shodno mogućnostima i potrebama porodice prilagoditi dalji plan dojenja/hranjenja bebe.

Možda će vam se svideti …